Proshutë dhe Kërpudhë

L400.00

Salcë, djathë pice, proshutë, kërpudhë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Proshutë dhe Kërpudhë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *